De eerste twee instructie-video’s zijn vanaf vandaag beschikbaar. Het is de bedoeling om iedere week voorafgaand aan het schooldamtoernooi van Doetinchem een nieuwe video te plaatsten.

Video 1: De Spelregels

Video 2: Combineren 1

Op deze website kun je veel leren over dammen, maar nog lang niet alles wat er te leren valt over dammen. Vind je dammen leuk en wil je graag beter leren dammen? Of wil je graag wat vaker dammen? Kom dan een keer kijken tijdens onze trainingsavond. Iedere vrijdagavond van 18:30 tot 19:30 is er training in sporthal De Bongerd.

Adres De Bongerd
De Bongerd 81
7006 NH Doetinchem
Tel: 0314-328800

Wil je meer informatie over damvereniging DUO en onze clubavond? Kijk dan op onze website of stuur een mail naar timhend@gmail.com.

Welkom bij Leren Dammen

Geplaatst: 04/11/2012 in Leren Dammen

Welkom op deze website. Het doel van deze website is om beginnende dammers op weg te helpen en beter te leren dammen. Dit wordt gedaan met behulp van instructievideo’s en ander beeldmateriaal.

Door heel Nederland worden er voor het basis onderwijs damtoernooien georganiseerd. Een school die mee doet aan een van deze toernooien kan op deze website haar leerlingen al een kleine voorsprong geven op de rest van de teams.

De makers van deze website zijn betrokken bij de damvereniging in Doetinchem (Damvereniging DUO) en organiseren onder andere het schooldamtoernooi van Doetinchem. Als test nodigen wij alle scholen die ook dit jaar mee doen aan dit altijd succesvolle toernooi uit, om gebruikt te maken van deze website als voorbereiding op dit toernooi. Eventuele vragen en suggesties kunt u mailen naar timhend@gmail.com.

We beginnen natuurlijk met het uitleggen van de spelregels. Klik hier voor de video over de spelregels van het damspel.